Geld lenen kost geld

Bereken uw maandlasten

€ 2.500€ 75.000

Lening aanvragen onder de voor u meest gunstige voorwaarden

U wilt online een lening aanvragen en bent benieuwd hoe dit in zijn werk gaat. Na het lezen van deze informatieve tekst weet u precies wat er allemaal komt kijken bij het aanvragen van een lening. We laten u zien wat het verschil is tussen een persoonlijke lening aanvragen en doorlopend krediet aanvragen. Ook leggen we u haarfijn uit hoe een lening berekenen in zijn werk gaat.

persoonlijke lening

Persoonlijke lening aanvragen

Er zijn heel wat redenen te bedenken waarom u geld zou willen lenen. U wilt bijvoorbeeld een lening aanvragen omdat u graag een nieuwe auto wilt kopen, eraan denkt om een wereldreis te maken of uw woning wil verbouwen. Een persoonlijke lening, is dan de ideale manier om uw wens in vervulling te laten gaan. Met een persoonlijke lening krijgt u in een keer een bedrag in handen. Het geleende bedrag betaalt u vervolgens binnen de afgesproken termijn terug. Dat is helder en duidelijk: u betaalt iedere maand een vast bedrag aan aflossing en rente. Dit bedrag blijft de hele aflossingstermijn hetzelfde, zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

doorlopend krediet

Doorlopend krediet aanvragen

Een andere meer flexibele mogelijkheid om geld te lenen is doorlopend krediet. Hier staat de looptijd juist niet vast. Zo kunt u een bedrag aflossen, maar als u dat wenst in een later stadium ook weer opnieuw opnemen. In tegenstelling tot een vast rentetarief, wordt bij een doorlopend krediet juist steeds gekeken naar de actuele rentestand. Wilt u extra geld aflossen, bijvoorbeeld omdat de rente laag is, ook dat is mogelijk en kan boetevrij bij deze flexibele vorm van geld lenen.

Lening berekenen

Eenvoudig uw lening berekenen

U bent uiteraard benieuwd welk bedrag u maximaal kunt lenen. De hoogte van het bedrag is voornamelijk afhankelijk van uw inkomsten, uw burgerlijke staat, uw woonsituatie (koop- of huurwoning, uit-, thuis_ of inwonend) en het feit of u wel of geen kinderen heeft. Uw lening berekenen gaat heel eenvoudig met de handige tool van Royaalkrediet.nl. U vult online een aantal gegevens in en ziet gelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen.

lening aanvragen

Eenvoudig een lening aanvragen

Online geld lenen hoeft niet moeilijk te zijn. Dat kan al in een paar simpele stappen. Wanneer u heeft uitgerekend hoeveel geld u wilt lenen en hoeveel u per maand wilt aflossen, vult u het online aanvraagformulier in. U ontvangt vervolgens binnen 24 uur een offerte. Of het nu gaat om een persoonlijke lening of een doorlopend krediet aanvragen, via Royaal Krediet staat, na akkoord, het door u gewenste bedrag binnen enkele dagen op uw rekening. Omdat wij verschillende kredietmaatschappijen met elkaar vergelijken kunt u er bovendien zeker van dat u altijd geld leent onder de voor u meest gunstige voorwaarden.

Lening aanvragen