Geld lenen kost geld

Over Royaal Krediet

Dé tussenpersoon voor uw krediet. Al 20 jaar ervaring.

Wilt u geld lenen tegen de beste voorwaarden? Wilt u een bestaande lening oversluiten, bijvoorbeeld omdat u een gunstiger rente wilt? Wij regelen alles voor u, van aanvraag tot afwikkeling van het contract.

Hebt u de wens van een relatief grote aanschaf of besteding? Kunt u deze niet direct bekostigen maar wel in termijnen betalen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een krediet. Hoeveel u maximaal kunt lenen, is afhankelijk van uw inkomen en vaste woonlasten. Wij adviseren geen financieringen die u niet kunt betalen. Met onze calculator krijgt u een goede indicatie wat u in werkelijkheid maximaal kunt lenen.

Hoeveel kan ik lenen?

Royaal Krediet werkt met diverse geldverstrekkers. Aan de hand hiervan kunnen wij u het beste persoonlijke advies geven, en de goedkoopste lening aanbieden. Voor een kredietaanvraag is het inventariseren van uw financiële gegevens van belang. Wilt u een lening aanvragen? Vult u dan het aanvraagformulier in om te kijken of u ervoor in aanmerking komt. Het aanvragen van een offerte voor een lening is geheel vrijblijvend.

Indien u in aanmerking komt voor een lening, dan zullen wij een offerte voor uw opstellen. Wij garanderen dat u het voorstel ontvangt dat voor u het gunstigst uitpakt. 

Daarnaast bieden wij ook service nadat het krediet is afgesloten. Ook kijkt onze adviseur mee naar uw lopende lening(en). Hierdoor kunnen wij kijken of wij uw lopende leningen ook goedkoper kunnen oversluiten met meestal een  lagere maandlast. Graag kijken we samen met u naar de mogelijkheden.

Wilt u liever direct persoonlijk advies? Neem dan tijdens onze openingstijden telefonisch contact met ons.