Geld lenen kost geld

Autolening

De aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto ligt binnen handbereik

Geld lenen voor een (nieuwe) auto

Wilt u, of moet u een nieuwe of tweedehands auto aanschaffen, maar hebt u niet 1-2-3 de middelen beschikbaar?

Via Royaal Krediet is direct de lening voor aanschaf van een auto binnen handbereik. Ziet u zichzelf al rijden in die mooie droomauto, bent u van plan een grotere gezinsauto of een tweede auto aan te schaffen? Wij maken die financiering mogelijk.

Wat zijn voordelen van onze autoleningen? Om te beginnen is een persoonlijke lening de gebruikelijke vorm voor een autolening. U heeft direct geld ter beschikking en u weet waar u aan toe bent.

Wij leggen de looptijd en de rente vast in een leenovereenkomst met u. Deze blijven gedurende de looptijd dan ook ongewijzigd. Zo weet u vanaf het begin precies waar u aan toe bent.

Zorgt u er wel voor, dat de lening is afgelost zodra u aan een nieuwe auto toe bent. De lasten worden gelijkmatig verdeeld over de verwachte gebruiksduur. Uiteraard wilt u geen lening afbetalen wanneer u de auto niet meer in uw bezit heeft. Dit kan onze adviseur met u doornemen bij de intake. Hij zorgt ervoor dat dit in een gunstig aanbod terugkomt.

Misschien hebt u nog vragen over een autolening. Als onafhankelijke kredietbemiddelaar geeft Royaal Krediet u graag advies over de autolening die het best bij uw wensen past.

Voordelen van een autolening