Geld lenen kost geld

Eigen huis krediet

Profiteer van de WOZ overwaarde op uw woning

Profiteer van de overwaarde van uw woning

Bezit u een eigen woning en hebt u geld nodig voor een aankoop of besteding? Een besteding aan uw woning, bijvoorbeeld de verbouwing van uw keuken, of voor de aanschaf van een auto? Eigen Huis krediet is bedoeld voor die eenmalige uitgave. Dan weet u waar op kunt rekenen. Als huiseigenaar kunt u profiteren van een aantrekkelijke rente.

Het Eigen Huis krediet bieden wij aan in twee varianten: de persoonlijke lening of het doorlopend krediet.

Eigen Huis krediet als persoonlijke lening

Bij de persoonlijke lening worden vooraf heldere afspraken gemaakt over hoogte van het kredietbedrag. De rente is daarbij gekoppeld aan de looptijd.

Bij daling of stijging van de rente betaalt u hetzelfde bedrag. Het geleende bedrag betaalt u terug in vaste termijnen. Afgeloste bedragen zijn niet opnieuw opneembaar. Aan het einde van de looptijd heeft u uw lening volledig terugbetaald.

Per maand lost u een vast leningdeel af. Het is toegestaan de gehele lening ineens af te lossen. Dit brengt geen kosten met zich mee.

Voordelen van Eigen Huis krediet als persoonlijke lening

Eigen Huis krediet als doorlopend krediet

Misschien wilt u geld achter de hand hebben voor onverwachte uitgaven. Het doorlopend krediet biedt die flexibiliteit. Daarbij betaalt u altijd een lage rente. Bij deze kredietvorm lost u iedere maand een deel van de lening af. U kunt meer aflossen dan het afgesproken maandbedrag. Ook kunt u het hele bedrag sneller of zelfs in één keer kosteloos aflossen.

De rente is variabel. Het maandbedrag bestaat uit rente plus aflossing. Stijgt de rente, dan lost u minder af en wordt de looptijd van de lening dus langer.

Voordelen van Eigen Huis Krediet als doorlopend krediet